12 elokuuta 2014

Live with it.

Hei vaan hei kaikki ihanat ihmiset. Päätinpä sit perustaa suomenkielisen blogin. Mulla ei oo mitään hajua mitä tuun tänne kirjottamaan, mut veikkaan että tulee olemaan aika musiikki-, elokuva- ja jääkiekkopitoista tavaraa.

Tähän ihan heti alkuun pitänee kai kertoa vähän itsestäni. Olen 31- vuotias wannabe muusikko (taino ihan kohta jopa 32 vuotia), henkinen ikä pyörinee jossain 22-24 vuoden välimaastossa. Asun ja elän Suomen Chicagossa, ei, se ei ole Lahti! Lahtihan on Suomen Detroit, väkivallan kehto. Kokkola on Suomen Chicago, eli "windy city" koska täällä tuulee ja kuten myös Chicagosta, täältä tulee maan kovimman bluesmiehet (Wentus blues band). Oho, eksyin aikalailla aiheesta. Niin, olen siis 32-vuotias wannabe muusikko, pääsoittimenani on rummut, joita olen paukuttanut noin 9-10 vuotiaasta asti. Olen vaikuttanu aika monessakin, muutamassa jopa suhteellisen menestyneessäkin bändissä. Soitan myös akustista kitaraa, nuotiokitaristitasolla. Musiikin lisäksi rakastan elokuvia, katson niitä paljon ja liian usein jo itselleni entuudesta tuttuja, tosin eilen katsoin itselleni aivan uuden elokuvan, kun FOX kanava täräytti ilmoille "Rankka Päivä (1993)" elokuvan jota en ollut nähny, mutta pitkään halunut, se oli hyvä leffa se! Harrastan myös videokuvaamista ja sen editoimista, tosin tietokone pitäisi päivittää nopeampaan että editointi olisi sujuvampaa, lahjoituksia JA ehdotuksia otetaan vastaan ja ei, en osta mitään homehtunutta omenaa.

Hoh, tulipas sekasotkuista tekstiä, sen siitä saa kun aivot toimii nopeammin kun kymmensormi järjestelmäni, taino itseasiassa käytän yhdeksää sormea, oikea peukalo harvemmin osallistuu kirjoittamiseen. Voitin jopa kouluaikoinani ATK opettajani nopeukirjoituksessa, vaikka hän vakuutti että kymmensormijärjestelmä on nopeampi, pah sanon minä. Whatever floats your boat.

Olen tällä hetkellä työtön muusikonrenttu, mutta muutaman tunnin päästä olisi "työhaastattelu", joten toivotaan parasta. Duuni ois kyllä kiva, ei pelkästään vaan rahallisesti, vaan myös psyykkisesti. Tiedän kyllä jo mihin ensimmäinen (tai toinen) palkkani menisi, PS4 pelikonsoliin ja myöhemmin NHL15 peliin jonka jälkeen alkaisin säästämään tehomyllyäni, uutta tietokonettani, varten. Niin ja lisää tatskoja ois aikomus ottaa.

Oli kyl sekava eka postaus, mutta kuten eräällä kaverillani on tapana sanoa, tai joskus taannoin oli, "live with it"

Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti