16 elokuuta 2014

Se on Hermes!

Eilen en kirjoittanut ja kaikkia on varmaan superhuolissaan, kyllä, kaikki on niin superia nykyään; superkuu, superukkonen ja niin edelleen.

Eilen oli kuitenkin hieno päivä, ainakin minulle ja paikalliselle jääkiekolle. Kokkolan jääkiekkoylpeys Hermes aloitti harjoituskauden pelaamalla rakasta paikallisvihollista, JHT Kalajoki, vastaan. Ottelu päättyi Hermeksen vakuuttavaan 3-0 voittoon. Jotkut teistä ehkä tietävät, mutta teille jotka ette sitä tiedä, toimin tänä kautena kyseisen joukkueen kotiottelu DJ:nä nyt kolmatta kautta, mikäs sen hienompaa kun saa yhdistää kaksi henkilökohtaista intohiomoa, nimittäin musiikki ja jääkiekko. Palkkaa tästä ei tosin makseta, eli talkoohengessä mennään, mutta, pääsen tietty otteluihin maksutta ja on yksi parhaimmista paikoista hallissa, jääntasolla, jäähyaitioiden välissä. Plus, erätauolla ilmaista grillimakkaraa; score!

Tosin tänä vuonna serkkupoikani Petri tulee mukaan ja hoidetaan ottelut about 50/50, että itsekin pääsen välillä katsomoon huutelemaan. Hermeksellä on oma faniporukka, Hermes Loyals nimeltänsä, ja heillä on oma osaa katsomoa vastustajan jäähyaition takana, joten vasustajalla ei oo mukavat oltavat kun rangaistuksen ottavat, se on sanomattakin selvää.

Vaikkakin Hermes pelaa Suomi-sarja tasolla, joka teille tietämättömille on Suomen kolmanneksi korkein sarjataso, niin on silti niin mahtavaa olla mukana tässä touhussa. Hermeksen kulta-ajat sijoittuvat 90-luvun puoleenväliin, kun taisteltiin Mestiksessä, tai silloin sen nimi oli Fazer-liiga, Finlandia-sarja tai mikä milloinkin. Mestis pronssiakin tuli 2000-luvun alussa, mutta sitten tuli konkurssi ja putoaminen alimpaan sarjaan. Sieltä tehdään nyt hidasta mutta varmaa nousua. Turussa kun asuin (2003-2012) seurasin Hermeksen edesottamuksia netistä ottelukoostevideoiden avulla ja aina kun olin Kokkolassa käymässä, pyrin käymään peleissä. Penskana tuli käytyä paljon matseissa siskon ja kavereiden kanssa ja halli oli täynnä ja tunnelma katossa. Tätä vielä kaipaan ja uskon että se päivä koittaa vielä. Mutta pelaa sitte Hermes Suomi-sarjaa tai Mestista, niin olen täysillä mukana ja kannustamassa omiani, rakkaudesta seuraan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti