18 elokuuta 2014

Makumatkalla Vaasassa.

Raippaluodon silta
Heippa! Olen tässä nyt pari päivää ollut Vaasassa kyläilemässä, niin siksi en eilen kirjoittanut, olihan eilen kuitenkin sunnuntai, eli lepopäivä. Lepäämisen lisäksi käytiin syömässä eräässä vallan mainiossa hampurilaismestassa, josta nyt näin pikaisesti aion kirjoittaa. Kyseisen ravintolan nimi on Smith's Burgers ja sijaitsee, kuten myös nimestä käy kivasti ilmi, Vaasan Sepänkylä, seppä on siis smith, jos ette hoksanneet, allekirjoittaneella siinä meni tovi jos toinen tajuta yhteys.

Kyseinen ravintola on suhteellisen uusi ja erikoisuutenaan, hyvän ruoan lisäksi, on se, että he käyttävät dippiä ja juomaa lukuunottamatta paikallisia raaka-aineita, jopa hampurilaissämpyläkin on tehty paikallisessa leipomossa.Vaikkakin hampurilainen oli aterian keskipisteenä niinsanotusti, oli ranskalaiset kyllä parasta ateriassa. Pöytään saapuessa (ja kuvassa) ihmettelin, että näyttävätpä ne kovin palaneilta, vaan eivät olleet. Ne olivat aivan käsittämättömän hyvät ja niille dipiksi valitsin, ystäväni suosituksesta, smokey- nimisen dipin joka kyllä kruunasi koko aterian.  Eikä ruokaa oltu pilattu hinnoillakaan, vaan 200g pihvin sisältävän hampparin, juoman, ranskalaiset JA dipin sai vaatimattomaan 12 euron hintaan (100g pihvillä sama ateria on vaatimattomat 8 euroa). Ja kun ottaa huomioon että kyllä tämä paikka mäkit sunmuut päihittää satanolla ja se, että paikallisista raaka-aineista tehdään niin en voi muutakun suositella. Jos joskus ajatte kasitietä Vaasan ohi, poiketkaa ihmeessä. Linkitän alle vielä kyseisen mestan facebook sivun. Kiitos ja hyvää ruokahalua!

Smith's Burgers on Facebook




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti