30 syyskuuta 2014

Nolla viis, siitä viis.

Iltaa rakkaat lukijat ja stalkkerit. Ei mulla tälläkään kertaa mitään aihetta ollu, kunhan istun tässä koneella, luurit korvilla ja masu täynnä popcorneja. Katsoin tuossa äsken Blues-TPS ottelun näköradiosta ja näin TPS-kannattajana, tulos ei ollut ihan sitä mitä toivoin, mutta niukka 2-3 tappio ei ole mikään maailmanloppu. Eikä myöskään Hermeksen viikonloppu ollut kovin onnistunut. Voitokkaan alun jälkeen kotijäällä tuli 3-4 takkiin JHT:ltä viime lauantaina ja seuraavana päivänä vieraskentällä Seinäjoella tuli 5-7 hävittyä S-Kiekolle. No, tulevana lauantaina on tilaisuus parantaa tilannetta kun Kokkolan jäähalliin Hermeksen vieraaksi saapuu Imatran Ketterä.

Asiasta toiseen, kolmas työviikko on täydessä touhussa ja täytynee sanoa että tänään oli ensimmäinen huono, oikeasti huono, työpäivä. Mentiin heti aamusta yhtä rekkaa teippaamaan ja siinä meni vajaa seitsemän tuntia niin että hurahti, ilman taukoja aika pitkälti. Enkä edes syönyt aamupalaa niin vähän alko siinä kahden maissa heikottaan ja päänsärky yltyi. Eli ruokatunti oli kello neljä ja sen jälkeen olikin päivä paketissa, joten tulin kotia syömään niin se oli siinä. Onneksi hetki ruokailun jälkeen päänsärky alkoi hellittämään ja nyt onkin taas niin energinen olo ja kohta pitäs sitten mennä jo nukkumaan. Tälle viikolle on enää yksi työpäivä ja se on huomenna, torstai ja perjantai menee aikuiskoulutuskeskuksessa ensiapukurssilla, joten vähän lyhyempiä päiviä luvassa, eli 8-14.

Nyt istun siis tässä, luurit korvilla, ja tutustun Wolves at the Gatesin uuteen albumiin "VxV" ja näin lyhyesti sanottuna voin sanoa että "toimii". Aika perus melodista metalcorea, mut hieman rokahtavaa ja tietty kliseisiä ja tarttuvia kertsejä; tykkään.

Mutta nyt minä taidan sammuttaa koneen ja hiipiä iltapesun ja pissan kautta makuhuoneeseen ja unten maille, nähdään ehkä jopa huomenna, kuka tietää.

Koitetaan pojat pärjätä,
- Torspo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti