13 syyskuuta 2014

Lätkää ja syntymäpäiviä.

Hei! Tänäänkään mulla ei oo mitään oikeaa aihetta mistä kirjottaa, joten tästä tulee ns. "päiväkirjamerkintä" taas. Eilinen ja torstai oli kyl aika kuolemaa, tämän kuumeen ja flunssan takia. Onneksi eilen iltaa kohden olo koheni ja nyt onkin suhteellisen hyvä olo, mikä on hyvä, koska tänään pitää olla Hermeksen harjoitusottelussa DJ:nä. Viime kaudella olin yhden ottelun todella pahassa kuumeessa ja päätä jyskytti, se ei ollut kovinkaan mieluisa kokemus. Taitaakin olla ainoa jääkiekko-ottelu missä olen toivonut sen loppuvan.

Tämäniltainen ottelu IPK:ta (Iisalmi) vastaan on viimeinen harjoitusottelu ennen varsinasen runkosarjan alkua. Vaikkakin nämä harjoitusottelut ovat olleen mielenkiintoisia, niin kyllä ne sarjapelit vaan on parempia. Jotenkin tunnelma on korkeammalla ja pelissä on enemmän tunnetta ja panosta, luonnollisesti. Runkosarja, Hermeksen osalta, alkaa 20.9 vierasottelulla jonka isännöi RoKi (Rovaniemi). Kotiavaus on 27.9 paikallisottelulla Kalajoen JHT:ta vastaan.

Niin, sittenhän täytin vuosia tuossa, no tasan viikko sitten, eli syyskyyn kuudentena päivänä. Eli nyt olen jo 32-vuotias, huhhuh, ei kyllä tunnu siltä, no numero se vain on. En pitänyt kovinkaan isoja juhlia, mutta yllättävän paljon porukkaa täällä kävi ja sunnuntaina olikin meno päällä koko päivän. Ensin päivällä kävi siskoni lastensa kanssa, niitä siis on neljä, että jo siinä oli showta kerrakseen. Iskäkin kävi piipahtamassa, samoin enoni vaimonsa kanssa. Sitten heidän lähdettyään oli hetken hiljaista, tyyntä myrskyn edellä, kunnes kuuden jälkeen sitten saapui serkut ja muita kavereita. Sain yllättävänkin paljon lahjoja, mitä en todellakaan odottanu, joten kiitos niistä. Kaikenkaikkiaan oli erittäin onnistunut viikonloppu. Leivoinhan minä, ystäväni lievällä avustuksella, perjantaina elämäni ensimmäiset korvapuustit ja mokkaruudut; korvapuustit onnistuivat niinkin hyvin että teen kyllä niitä jatkossakin, hyvä tapa houkutella ihmisiä kylään, nyt kun taas yksin asun.

Mutta tällaista tällä kertaa, palataan huomenna taas asiaan.Tässä vielä muutama kuva viime sunnuntailta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti