09 syyskuuta 2014

Mahako on miehen merkki?

Hei vaan hei. Taas tulee tällainen improvisoitu päiväkirjamerkintä. Tänään päivällä tuli sellanen olo että, olenpa muuten huonossa kunnossa ja innostuin lähtemään lenkille, ainoana miinuksena oli se, että ulkona oli tummia pilviä ja vettä tulisi minä hetkenä hyvänsä. Onneksi sisälläkin voi tehdä asialle jotain, joten tein vähän vatsalihastreenejä voimapyörällä ja jotain muita vatsalihasharjoituksia mitä löysin netistä. Lopuksi tietty hyvät venytykset ja kyllä tuntuu vatsassa et on jotain hyvää tehty tänään. Kesällä vähän lopahti tuo minun kuntoilu, kaameiden helteiden takia, ei vaan ollu energiaa tehdä mitään ja kunto laski roimasti ja nyt sen näkee. Onneksi on viileä syksy niin nyt voi taas rehkiä. Jos jaksais koko aina kevääseen asti reenata niin vois olla aika hyvällä mallilla ens kesäks. 

Niin monta kertaa olen yrittänyt ja epäonnistunut laihdutusyrityksissäni. Syksyllä 2011 pääsin melkeen alle sadan kilon, mutta sen jälkeen tulleet vastoinkäymiset elämässäni sai minut sitten suremaan ja sitä mukaan laiskistumaan ja syömään suruuni. Tunnesyöppö. Tänään vaan tuli niin ällö olo itsestäni että oli pakko tehdä jotain ja muuttaa vähän elämäntapojani mitä olen tässä kesän yli harjoittanut; eli syönyt huonosti ja liikkunut vähän. Torstaina jatkan taas sählyä, pari kaveriporukkaa pelaa torstaisin; ensimmäinen klo 19-20 ja toinen sopivasti 20-21. Taidan tulevana torstaina mennä vaan jälkimmäiseen, en taida vielä olla valmis kahteen tuntiin. Reilu vuosi sitten minulla oli sählyä torstaisin ensin kello 19-20 ja sitten 21-22, se oli rankkaa, mutta kykenin siihen. Tavoitteena on kyllä että talvella voin alkaa käymään molemmissa, tai miksei aikaisemminkin. Kuntosalikorttikin pitäis ostaa, heti kun vaan työt alkaa niin sellanen olisi aikoimus hankkia.

Työasioistakin soitettiin tänään aikuiskoulutuskeskuksesta, että hommat on edennyt ja tässä nyt jännittyneenä odotan että milloin saan aloittaa rekrytointikoulutus-nimikkeellä toimivan työurani. Rekrytointikoulutus siis on ensin 3-4kk koulutusta ja työharjoittelua työpaikalla ja joitain kursseja (työtulikortti, työturvallisuuskortti, henkilönostinkortti sekä ensiapukurssi) Kokkolan AKK:lla. Jos sitten olen hoitanut hommani tarpeeksi hyvin niin tarjoavat vakituista työpaikkaa, ja miksen hoitaisi. Olen kyllä tällä hetkellä erittäin motivoitunut, halukas oppimaan uutta ja näyttämään mihin pystyn. Ehkä se elämä tästä taas palaisi takaisin raiteilleen, liian kauan tässä on oltu eksyksissä.

Koitetaan pärjätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti