24 syyskuuta 2014

Ei pysty, meil on lanit.

Hei taas. Pyydän taas hiljaiseloani anteeksi. On vaan ollu tässä menoja, töitä enimmäkseen ja sopeutumista työelämään ja päivärytmiin ja rutiineihin. Minulla on kyllä hyvä blogiaihe tässä mielessäin, mutta kirjoitan siitä töitten jälkeen illemmalla. Ajattelin vaan nopsaan näin aamulla ennen töitä kirjoittaa pientä päiväkirjaa taas.

Oltiin tuossa viikonloppuna Kaemon kanssa mökkeilemässä, ilta joka kääntyi vanhan kunnon laneiksi, ne jotka ei tiedä mitkä lanit on, niin periaatteessa nörtteilyä ja pelaamista tietokonepelejä verkonvälityksell toisiaan vastaan. Oli aivan hullunhauska ilta/yö/aamu. Mentiin sinne siis lauantai-iltapäivänä ja sunnuntaipäivänä ajettiin takas cityyn. Ja perjantaina olin serkkukakskosten Petrin ja Pasin syntymäpäiväjuhlat joten se ilta meni siellä. Oli mukava nähdä Pasia, kun hän nykyisin asuu Ruotsissa vaimonsa kanssa, joka on siis ruotsalainen.

Se on mukavaa myös se, nyt kun on työelämässä, kun viikonloput oikeasti tuntuu viikonlopuilta ja saa rauhottua ja nukkua vähän pidempään aamuisin.

Lauantaina sitten alkaa Hermeksen kotikausi, runkosarja tosin alkoi jo kahdella vierasottelulla, ensimmäinen Lauantaina Rovaniemen kovaa RoKi:a vastaan ja siitä napattiin niukka 3-4 voitto. RoKia harvemmin voitetaan vieraskentillä joten se oli erittäin iso juttu Kokkolalaiselle jääkiekkoilulle. Sunnuntaina oli myös vieraspeli Nokialla, hyvin on liitto järjestänyt nämä pelit että ei tule paljon ajamista, sarkasmia ihmiset. Mutta kaikesta huolimatta, kova Nokian Pyry kaatui vieraskentällä murskalukemin 8-2. Joten eipä kausi ois voinu paremmin aloittaa. Lauantaina Kokkolaan vieraaksi saapuu JHT Kalajoelta, joten pientä paikalliskamppailua on ilmassa, toivottavasti ihmiset löytävän tiensä halliin. Jotenkin minusta tuntuu että tästä tulee hyvä kausi. Tottukaa myös siihen, että täällä tulee olemaan Hermes uutisia paljonkin kauden aikana.

Mutta, nyt menen tekemään vähän aamupalaa ja sitten lähden kohti uutta työpäivää!

Koitetaan pojat pärjätä,
- Torspo

Kuvia mökkeilyreissusta :






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti