27 syyskuuta 2014

Hermeksen kauden kotiavaus.

Kuva: Tommi Lågland (urheilukuva.kuvat.fi)
Huomenta kaikki rakkaat lukijat, tänään se sitten alkaa, nimittäin Hermeksen runkosarja, kotiotteluiden kannalta siis. Aikaisemmin täällä hehkuttelinkin kuinka hyvin kausi on lähtenyt liikkeelle kahdella vierasvoitolla Rovaniemeltä ja Nokialta. 

Eilen sain vihdoinkin editoitua ystäväni Japen avustuksella uuden introkappaleen kotiotteluihin. Pari viimeistä kautta on mielestäni ollut aika kehno jäälletulobiisi. Tänä vuonna pelaajat valitsivat kappaleen, mutta sen introa piti vähän pitkittää joten otin yhteyttä Japeen, jolla on taitoa ja ohjelmistot laadukkaaseen äänimuokkaukseen; introsta tuli aivan mahtava, enkä malta odottaa et saan näyttää se tänään jäähallilla pelaajille sekä yleisölle, toivottavasti arvostavat vaivannäköäni. Illalla/yöllä myös editoin noin 20 uutta kappaletta mitä voin soittee ottelun aikana, pelikatkoilla.

Oon tainnut aikaisemminkin hehkuttaa kuinka hienoa on olla osa tätä organisaatiossa, vaikkakin vain palkattomana talkootyölöäisenä, mutta mikäs sen hienompaa kun saa yhdistää kahta asiaa mitä rakastaa; musiikkia ja jääkiekkoa. On myös hienoa taas asua Kokkolassa ja päästä kunnolla tukemaan joukkuetta, ellei DJ kopista niin yleisön puolelta. Tämä kausihian hoidetaan serkkupoikanui Peten kanssa puoliksi, mutta illan ottelun minä olen puikoissa ja sitten taas ensi viikonloppuna Pete hoitaa hommat ja minä todennäköisesti yleisön puolella huutelemassa ja kannustamassa.

Tänään siis kotiavauksessa vastaan luistelee Kalajoen JHT, paikalliskamppailu siis. JHT:n kausi ei ole kovin valoisasti alkanut, sillä alla on kaksi tappiota kotikentällä, sikäli harmi, koska taitavat tänäänkin saada pataan Kokkolan jäähallissa. Joten kannattaa todellakin tulla paikalle tarkastamaan tämänkautinen Hermes joukkue ja kannustamaan joukkue kolmanteen perättäiseen voittoon. Se on Hermes!

Koitetaan pojat pärjätä,
- DJ Torspo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti