29 lokakuuta 2015

Videotapes and C-cassettes of the better days.

Iltaa.


On taas aika istua tähän koneen äärelle ja kertoa vähän kuulumisia. Viime kirjoituksesta onkin jo tovi joten on jo aikakin naputella uutta postausta ilmoille.


Viime kirjoitusta kirjoittaessani yritin tappaa aikaa että pääsisi jäähallille katsomaan Hermeksen peliä Turun TuToa vastaan. Ottelu oli vallan mainio, hallissa oli yli 1100 katsojaa ja Turkulaiset saivat kunnon 8-3 selkäsaunan. Täytyy todeta, että alkukauden vaikeuksien jälkeen Hermes on todella kohentanut peliään ja ovat tällä hetkellä erittäin hyvin sijoittuneena sarjataulukossa. Toivotaan vaan että hyvät otteet jatkuvat. Huomenna onkin sitten seuraava ottelu tiedossa, se pelataan myös täällä Kokkolassa ja allekirjoittanut on DJ-hommissa, eli taas saa kiekkokansaa viihdyttää sekä kotijoukkuetta boostata mahtavilla biiseillä.

Laiskottelua bänditreeneissä
Ottelu pelattiin siis lauantaina ja sunnuntaina oli sitten vuorossa uuden bändimme toiset bänditreenit. Sairastapauksen vuoksi meitä oli vaan kolme paikalla; toinen kitarisi, basisti ja minä. Treenit oli aika lyhkäiset, mutta saatiin me jotain aikaankin. Basistimme oli ensimmäistä kertaa mukana ja musiikkimme sai heti uuden ulottuvuuden, on se vaan kumma miten paljon basso tuo lisäpotkua musiikkiin. Treenien jälkeen mentiin kitaristimme Jussin kanssa ansaituille hampurilaisille, luonnollisesti Royal Mealsiin.

Kulunut viikko on mennyt periaatteessa työtä tehdessä ja töiden jälkeen sohvalla loikoilusta. Ollut uuvuttava ja raskas viikko, sekä henkisesti että fyysisesti ja odotankin viikonloppua hyvin innokkaasti. Olin minä kyllä maanantaina töiden jälkeen serkkuni, Petrin, luona katsomassa erästä klassikkoelokuvaa, 90-luvun toimintaa; kyseessä oli elokuva nimeltä "Viimeinen partiopoika" (engl. "The last boy scout" vuodelta 1991 jonka pääosissa olivat Bruce Willis ja Damon Wayans. Muistan kun ensimmäisen kerran näin elokuvan ylä-asteella, veikkaisin joskus 90-luvun puolessavälissä. Katsotiin sen silloisen naapurini Timpan kanssa VHS-kasetilta, jonnet ei muista. Leffafiilistä kohottivat popcornit sekä tölkki-Dr.Pepper, aijettä, elämän pieniä iloja.

Pientä piristystä tähän tylsään viikkoon sain siitä, että noin kuukaudentakainen Aliexpress tilaukseni saapui. Olin tilannut pari snapbackia ja uuden takakuoren matkapuhelimeeni, koska kaupoista ei saa puhelimeeni mitään lisätarvikkeita; omistan siis Huawei Ascend P7 älypuhelimen. Tunnen olevani hieman edelläkävijä, koska ilmeisesti kyseinen merkki on vastikään lyönyt Euroopassa(kin) läpi, itsehän ostin omani jo vuosi sitten ja sanottakoon että se on paras puhelin mikä minulla on ollut. Snapbackeistä sen verran että toinen oli "Straight outta Compton"- elokuvan innoittama ja toinen Pittsburgh Penguinsin. 

Muuten tämä mennyt viikko on ollut suhteellisen tylsä, onneksi huomenna on perjantai ja viikonlopun saa aloittaa Hermeskiekolla. Sitä odotellessa... SE ON HERMES!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti