17 lokakuuta 2015

Se on Hermes: Hermes-Hokki ottelun jälkitunnelmia.

Hyvää iltaa!


Tässä sitä istutaan ja fiilistellään illan jääkiekko-ottelua, josta pikaisesti vähän kerron kuulumisia ja tunnelmia sekä viikonlopun suunnitelmia.


Minä, aurinko ja Kokkolan jäähalli
Tänään siis oli kiekkoilta Kokkolan jäähallissa, joka nykyään tunnetaan nimellä K-Rauta Dream Builder Areena, melkoinen nimihirviö, mutta hyvä että saatu Hermekselle noinkin hyvä yhteistyökumppani. Mutta, itse otteluun. Vastaan luisteli Hokki Kajaanista, joka ei ollut hävinnyt yhtäkään ottelua ennen illan kohtaamista Hermeksen kanssa täällä Kokkolassa. Joukkueet tarjoilivat kyllä sellaisen kiekkotrillerin taas että ei paremmasta väliä. Hokki avasi maalihanat jo kolmen minuutin kohdalla ja vei vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen Hermes heräsi ja takoi neljä maalia putkeen ja johti kolmannen erän alussa jo 4-1. Hokki taisteli mutta ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen, Hermeksen 6-4 voittoon, täydet kolme pistettä jäi Kokkolaan ja Hokki sai kokea kauden ensimmäisen tappion yhdeksännesä ottelussaan. Kokkolassa rikottiin myös tämän kauden yleisöennätys, halliin oli saapunut 1165 maksanutta katsojaa, se on hienoa se. Pientä kiekkobuumia Kokkolassa havaittavissa vuosien jälkeen. Tässä on allekirjoittanut vielä ihan täpinöissä tämäniltaisesta voitosta. Sain myös olla tässä ottelussa fanikatsomossa ja tuli taas huudettua ääni käheäksi; rakkaudesta lajiin ja joukkueeseen. Hermes pelasi myös vierasottelun keskiviikkoiltana Jyväskylässä JYP-Akatemiaa vastaan, jota olimme porukalla katsomassa suorana lähetyksenä Amarillon screeniltä hampurilaisia ja nachoja syöden. Tästäkin ottelusta Hermes nappasi täydet kolme pistettä kaatamalla Jyväskyläläiset lukemin 1-3.

Sarjataulukko illan kierroksen jälkeen
Sitten siirrytään huomiseen, jolloinka allekirjoittanut matkaa Turkuun Kaemo- yhtyeen kanssa keikalle. Kiva päästä Turkuun pitkästä aikaa, mutta veikkaanpa että aikaa kaupunkifiilistelylle ei ole. On myös erittäin hauskaa päästä Kaemon kanssa "tien päälle" ja soittamaan livemusiikkia, aivan liian vähän ollaan tämän bändin kanssa keikkailtu viimeaikoina. Konsertti pidetään Turun Helluntaiseurakunnassa ja alkaa käsittääkseni kello 18. Eli huomenna on lähtö treenikämpältä aamuyhdeksältä ja suhteellisen pitkä ajo edessä, no, keikkabussissa on tunnelmaa. Videomateriaalia reissusta on ihan varmasti tulossa, sen voin taata.

Sitten vielä pikaisesti sunnuntain suunnitelmista. Kuten aikaisemmassa kirjoituksessa kirjoitinkin, niin sunnuntai-iltana on aika katsoa vähän amerikkalaista jalkapalloa, eli NFL liigaa. Sunnuntain otteluna on Pittsburgh Steelers vastaan Arizona Cardinals ja allekirjoittanut on tietenkin Pittsburghin puolella.

Mutta, nyt on pakko mennä nukkumaan että huomenna jaksaa istua autossa kevyet kuusi tuntia ja vielä soittaa keikkakin. Joten hyvää yötä ja nähdään taas ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti