06 lokakuuta 2015

Haaveissa vainko oot mun?

Iltaa.

Ennen kuin alan kirjoittamaan pitää tarkistaa minä päivänä viimeksi kirjoitin, että muistaa mitlä aikaväliltä kertoa kuulumisia. Jos kirjottaisi joka päivä, tätä ongelmaa ei tietenkään olisi, mutta ei minun elämä niin tapahtumarikasta ole, että siihen kannattaisi ryhtyä.

Reipas duunari.
No aloitetaan nyt vaikka aiheella joka on todella lähellä sydäntäni, nimittäin jääkiekko. Kokkolan Hermes nousi viime kauden päätteeksi Suomi-sarjasta Mestikseen ja jokunen viikko sitten, Mestiksen runosarja alkoi. Hermeksen kausi ei ole alkanut kovinkaan ruusuisesti, suurin syy tähän on tietysti korkeampi sarjataso. Alkukauteen on mahtunut kaksi rökäletappiota, kaksi läheltä-piti tappiota, jatko-aika tappioita näin tarkemmin sanottuna ja viime ottelussa Lauantaina tuli vihdoinkin se avausvoitto, ja ketä muutakaan vastaan kuin ensi kaudeksi liigaan nousevaa Mikkelin Jukureita vastaan. Fanien näkökulmasta on sarjanousun myötä on tullut yksi erittäin iso bonus, nimittäin, vierasottelut voi seurata netistä, pientä maksua vastaan tai mennä Kokkolan Amarilloon jossa peli esitetään isolta screeniltä ja siellähän minä kaikki vieraspelit olenkin käynyt katsomassa. Tämä edellämainittu voitto Jukureista tapahtui juurikin vieraskentällä Mikkelissä ja tunnelma Amarillossa oli ns. katossa. Huomenna sarja jatkuu kotiottelulla KeuPa (Keuruu) vastaan ja allekirjoittanut hoitaa musiikit. Perjantaina on myös kotiottelu, mutta silloin DJ Aki on mikseripöydän ja läppärin ääressä ja minä pääsen leikkimään fania.

Lauantaina Hermesottelun jälkeen menin paikalliseen nuorisokeskukseen, Vinge nimeltään, kuuntelemaan serkkutyttöni Niinan konserttia. Täytyy tähän sanoa että on kyllä nautitno aina kun kuulee tämän nuoren naisen laulua, sillä Niina on erittäin taitava laulaja ja lauluntekijä. Konsertin jälkeen oleskeltiin nuorisokeskuksessa kavereiden kesken ja vaihdeltiin kuulumisia josta sitten jatkettiin paikalliseen pizzeriaan jossa tilasin miehekkäästi halvan lastenpizzan, ei ollu tarpeeksi nälkä syödä kokonaista, kunnon pizzaa eikä kukaan suostunut jakaa pizaa kanssani, joten siitä moinen päätös. Lauantaina kävin myös ennen Hermesottelua meidän uuden bändin treenikämpällä vähän soittelemassa rumpuja yksikseni. En kyllä muista milloin viimeksi oon yksin ollut rummuttelemassa. Pistin vaan luurit korville ja Spotify satunnaistoistolle ja jammailin mukana, tuli soitettua mm. Riki Sorsan "Haaveissa vainko oot mun?". 

Niina Kiviniemi & Band
Sunnuntai meni sitten aika rauhallisissa merkeissä. Puolenpäivän jälkeen kävin isäni kanssa Amarillossa lounastamassa ja vaihtamassa kuulumisia. Aina yhtä hienoa viettää isä-poika laatuaikaa hyvän ruoan parissa. Iltapäivällä sain sitten sellaisen päähänpiston, että halusin mennä elokuviin katsomaan uusi N.W.A.- yhyteestä kertova elokuva "Straight outta Compton" ja seurakseni sain serkkupoikani, Petrin. Elokuva oli juurikin niin hyvä kun olin odottanut sen olevan. Jos 80- ja 90-luvun gangstarap on lähellä sydäntä, suosittelen elokuvaa enemmän kuin lämpimästi. Elokuvan jälkeen mentiin Petrin asunnolle hengailemaan ja katsottiin siinä sivussa vähän jenkkifutistakin. Puolenyön aikaan suuntasin sitten kotiapäin ja peiton alle, saldona erittäin hyvä viikonloppu. Maanantai-aamuna sitten suhteellisen väsyneenän töihin ja uuteen työviikkoon, mutta kiitollisena myös siitä, että minulla on työpaikka ja vielä näinkin mielenkiintoinen työ.

Toivotan kaikille hyvää alkanutta viikkoa ja koitetaan pärjätä.

Peace!
Sunnuntai-selfie serkkupojan luona hyvän viikon päätteeksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti