07 lokakuuta 2015

Se on Hermes: Hermes - KeuPa jälkitunnelmat.

Iltaa.

Hei rakkaat lukijat, tulin juuri kotia Hermes-ottelusta ja ajattelin nopeasti avautua siitä.

Tänään siis Hermes kohtasi Mestiksen runkosarjassa KeuPa:n, eli Keuruun pallo. Peli alkoi Hermeksen kannalta aika huonosti, pari helppoa meni omiin, aika epäonnekkaita pomppuja jopa ja KeuPa johti 0-2, olisiko puolet ensimmäisestä erästä pelattu. Hermes kavensi kyllä 1-2:een mutta pian sen jälkeen KeuPa rokotti jälleen ja otti 1-3 johdon. Vähän ennen ensimmäisen erän päättymistä Hermes teki tärkeän kavennusmaalin 2-3:een ja näissä lukemissa mentiinkin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi täysosuma ja se oli kotijoukkue Hermeksen ja halli niinsanotusi räjähti. Kolmas erä oli kyllä sitten Hermeksen hallintaa alusta loppuun, mutta kiekkoa ei vaan saatu maaliin, tyhjästä maalista onnistuttiin osumaan kerran ylärimaan ja kerran tolppaan. Kolmas erä sekä myös sitä seurannut viiden minuutin jatkoaika oli maaliton ja rangaistuslaukauskilpailussa KeuPa oli parempi; joten kaksi pistettä matkasivat Keuruulle ja Kokkolaan jäi yksi piste.

Kaikenkaikkiaan aivan mahtava peli, Hermeksen pelaajat antoivat kaikkensa, debyyttinsa maalivahtina Hermeksessä tehnyt Denis Godla suoriutui mahtavasti ja tunnelma hallissa oli upea. En malta odottaa perjantain kotiottelua Heinolan Peliittoja vastaan.