Ihanan laiska lauantaiaamu ja päätin istahtaa koneelle hetkeksi, laittaa Spotify soimaan kuullokkeitteni kautta ja vähän raapustaa kuulumisia tänne blogiini.

Kirjastoselfie
Eilen oli taas Hermeksellä kotiottelu ja kuten viime kirjoituksessani hehkutinkin, sain olla kerrankin katsomon puolella, fanikatsomossa, tai toisella nimellä Loyals-katsomo. Hermeksen faniryhmä kun ovat nimenneet itsensä Hermes Loyalsiksi, johon lasken myös itseni.

Hetki ennen jatkoaikaa
Peli oli huikea kiekkotrilleri, ja jos oisin maksanut ottelusta niin voisin sanoa että sain rahoilleni vastinetta. Mutta kun DJ-pestistä palkkiona sain kausikortin seisomapaikalle, niin ei tarvi maksaa kotiotteluista. Hermes otti aikaisen 2-0 johdon ensimmäisessä erässä, toisessa erässä Peliitat (Heinola) kavensi tilanteeksi 2-1 ja päätöserässä Peliitat pääsi tasoihin, joten taas mentiin jatkoajalle. Jatkoaika ei tuonut tulosta joten mentiin rangaistuslaukaisukilpailuun, jossa tällä kertaa Hermes oli parempi. Hermeksen kaksi viimeistä onnistujaa Jesse Juntheikki ja Miika Franssila pistivät kyllä Peliitat-veskarin niinsanotusti kahville. Jos haluat nähdä nämä kyseiset rankkarit ja ottelun muut maalit, klikkaa tästä, ole hyvä.

Tänään urheiluviikonloppu saa jatkoa, sillä tänään tapahtuu jotain historiallista, kahdellakin tapaa. Ensimmäiseksi, allekirjoittanut nähdään ensimmäistä kertaa aikuisten jalkapallo-ottelun katsomossa, sillä paikallinen kakkosdivarijengi KPV pelaa nousukarsintaottelun F.C. Honkaa vastaan ja tämä onkin se toinen historiallinen seikka, KPV:lla on mahdollisuus siis nousta sarjatasoa ylemmäksi, kakkosesta ykköseen. Ensimmäinen osa-ottelu pelataan tänään siis Kokkolassa ja jälkimmäinen vieraissa, sen päivämäärää en tiedä, en oo jalkapallomiehiä. Mutta pitää sitä nyt sen verran kannustaa omia ja olla kerrankin ns. "gloryhunter".