24 lokakuuta 2015

Be a hero.

Päivää!


Hyvää lauantaipäivää kaikille. Yritän tässä kuumeisesti tappaa aikaa kunnes pääsee jäähallille jännittämään Hermeksen ja TuTon välistä Mestiskamppailua, joten päätin että ehkä hetkeksi istahdan tähän ja naputtelen vähän kuulumisia blogiini.



DJ Torspo

Tänään siis olisi taas laadukasta Mestiskiekkoa tarjolla Kokkolan K-rauta dream builder- areenassa, kun Hermes kohtaa Turun Toverit, eli TuTo Hockeyn. Itselläni ei tänään ole dj-velvollisuuksia, vaan Aki hoitaa hommat ja allekirjoittanut saa keskittyä kannustamiseen fanikatsomosta, josta ei koskaan tunnelmaa ja tunnetta puutu. Nautin kyllä niin vaan fanina olemisesta, ilman velvollisuuksia ja vahvasti näyttää siltä, että siirryn täyspäiväiseksi faniksi ensi kaudelle ja jätän tuon DJ-tiimin vetämisen jollekin muulle, itse en enää kaipaa sitä vastuuta. Jos nyt tämän kuluvan kauden nyt ainakin vielä hoitaisin kunnialla alta pois.

Onneksi on vihdoinkin viikonloppu, oli taas suhteellisen raskas työviikko ja kiva vaan olla ja ei tehdä yhtään mitään. Tänään jääkiekko-ottelun jälkeen menen ystävälleni saunomaan ja istumaan iltaa, mukavaa rentoutumista todellakin. Huomiseksi ei ole mitään suunnitelmia, paitsi ehkä vaan laiskottelua sohvalla ja jotain elokuvia ja/tai sarjoja voisi katsella.

Huomasinkin että kirjoitin viimeksi viimeviikon sunnuntaina, joten vähän pääsi tulla taukoa tähän kirjoitteluun, lupaan jatkossa taas skarpata. Töiden lisäksi, menneellä viikolla oli myös kiekkoa. Keskiviikkona Hermes pelasi kotiottelun LeKiä (Lempäälän Kisa) vastaan ja voitti sen tiukan väännön jälkeen lukemin 2-1. Hermeksellä on siis menossa neljän ottelun voittoputki ja tänään sille haetaan tosissaan jatkoa Turkulaisia vastaan. Olin tuossa LeKi ottelussa DJ-puuhissa, joten otteluun ei sillä tavalla pysty keskittymään kun jos olisin katsomon puolella. Siinä joutuu kuitenkin koko ajan keskittymään seuraavaan pelikatkoon ja mitä sitten soittaa. Itse kun otan tuon työn suhteellisen tosissaan, että oikeassa kohdassa peliä tulee oikeanlainen kappale.

Kävin myös viikolla paikallisessa musiikkiliikkeessä tarkastamassa josko siellä olisi myytävänä yhtään Dream-merkkistä symbaalia rummuilleni. Tähän kyseiseen valmistajaan ihastuin/rakastuin joitain vuosia sitten, soittaessani vielä Endrivessa ja Cassiessa. Niitä vaan ei tahdo Kokkolasta enää saada mistään. Onnekseni liikkessä sattui olemaan yksi ja laitoinkin sen heti varaukseen. Hyvä niin, nyt ei tarvi lähteä tilaamaan Englannista uutta. Ainakin hetken taas pärjään. Yksi suosikkisymbaaleistani kun otti ja halkesi joitain aikoja sitten ja sille nyt saadaan vihdoinkin korvaava.

Olen pitkään myös haaveillut GoPro- kamerasta ja nyt sain sellaisenkin vihdoinkin hankittua itselleni. Eräs ystäväni möi sen minulle hyvään hintaan ja korottomalla osamaksulla, joten en voinut vastustaa. Nyt kun saan sen uuden symbaalin, niin alan tosissaan taas tekemään uusia rumpuvideoita ja ensimmäinen kappale onkin jo mietittynä minkä päälle soitan omat rumpuni.

Tässä tulikin jo tekstiä joten voin hyvällä omallatunnolla lopettaa tältä erää. Palaan luultavimmin huomenna lätkäuutisilla. Siihen asti, hei hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti