29 syyskuuta 2015

Sankarit ei kysele.

Iltaa.

Hei taas rakkaat lukijat. Hyvinhän tämä minun blogikirjoittelu on taas lähtenyt rullaamaan, katsotaan vaan kuinka kauan taas jaksan. Tänään on ihan aihekin, kuten jo eilisessä kirjoituksessa kerroin.

Toinen kitaristimme Mike ja Mä
Joku aika sitten, kirjoitin tässä blogissa että minulla on uusi bändi suunnitteilla, mutta treenikämppä puuttui. No nyt tämä kyseinen orkesteri sai haltuunsa ensimmäisen treenikämppänsä. Eilen käytiin kitaristiserkusten kanssa tarkastamaan se omistajan kanssa ja tapaaminen päättyi kädenpuristukseen, merkkinä siitä että me otamme sen. Treenikämpän sijainti on ihan ok ja pienellä siivoussessiolla ja sisustamisella, siitä saadaan varmasti ihan kodikas ja mukava paikka kirjoitella tulevaisuuden täsmähittejä. Eikä vuokrakaan ollut päätä huimaava, ainoana miinuksena kerrottakoon että vessaa ei ole.

Huomenna olisi sitten muttopäivä, joten makuuhuoneestani häviää yksi pino rumpuja. Olen jo suunnitellut miten koristan oman nurkkaukseni, siitä en kerro sen enempää, kuvaa tulee sitten kun se on valmis. Myöskin bändin nimeä panttaan vielä hetken, tosin tämän kirjoituksen otsikko antaa jo hieman osviittaa, fiksuimmat saa arvailla.

Ensimmäisistä treeneistä koko bändin kanssa ei ole vielä tietoa, mutta osa bändistä kokoontuu hyvin todennäköisesti tällä viikolla vähän jammailemaan. Huomenna pitää napsia vähän kuvia ja videoita muuttotunnelmista ja voitte olla varmoja siitä että huomeniltana tänne ilmestyy blogikirjoitus aiheesta. Siihen asti; hei hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti