22 syyskuuta 2015

Ammattiteippaajako?

Iltaa!

Ajattelin kun nyt taas olen aktiivinen blogikirjoittaja niin kirjoittaa jopa kaksi päivää putkeen, mitä ihmettä? Mutta kun fiilis iskee niin kai sitä pitää, tänään ei kuitenkaan mennä niin syvällisissä vesissä kuin eilen, josta tuli muuten hyvää palautetta; kiitos teille siitä!

Ajattelin tänä iltana vähän kertoa miten töissä menee. Noh, Syyskuun 15. päivä oli historiallinen siinä mielessä, että tuli vuosi täyteen kyseisessä työpaikassa. Ajatelkaa, vuosi ilman että minut oltaisi irtisanottu; eli taidan kai minä jotain oikein tehdä. Täytyy samalla sanoa, että pidän edelleen työstäni erittäin paljon. Mitä enemmän opin ja osaan itsenäisesti tehdä töitä niin sitä mukavampaa.

Kesän yli minulla oli työkaverina, pomojen lisäksi, serkkupoikani Mika, joka oli ennen minua vakituisena, mutta päätti viime syksynä mennä opiskelemaan, joten nappasin hänen paikkansa. Kesätyöläisenä oli myös pomoni poika. Kesä meni suhteellisen leppoisissa merkeissä, mutta nyt kun jäin sinne yksin, niin on ainakin tekemistä ja päivät menevät ohi erittäin nopeasti. Firmassamme on kaksi kerrosta ja nautin erittäin paljon kun saan yksin työskennellä alakerrassa. Ostin Anttilasta pienen Bluetooth-kaiuttimen joka tekee työnteosta vieläkin leppoisempaa. Viime päivinä olen kuunnellut paljon Frank Turneria  ja Flogging Mollyä; piristävää, hyvänolonmusiikia.

Kuten jo mainitsin, se, että opin joka päivä enemmän ja enemmän ja pärjään yksin teippauskeikoilla on erittäin hieno tunne. Ammattilaisen statukseen on vielä matkaa, mutta matka kohti sitä päämäärää on alkanut ja alkanut varsin mallikkaasti.

Peace, love and understanding,
- Torspo T. Tuhoaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti