28 syyskuuta 2015

Virkistäytymistä.

Päivää.

Tulin juuri töistä ja tässä olisi reilu tunti luppoaikaa ennen päivän seuraavaa menoa, siitä ehkä huomisessa blogipostauksessa. Nyt ajattelin kertoa hieman kuluneesta viikonlopusta, joka taas kerran meni aivan liian nopeasti.

Kimmo ja Antti huolehtii paljusta
Perjantaina olin tiskijukkana teinidiskossa, kuten jo tiedätte, ja siellä meni aika myöhään. Olin suunnitellut että saan lauantaiaamuna nukkua pitkään, kun vasta puoli kahdeksi oltiin sovittu bänditreenit Kaemon kanssa. Mutta, viime hetkellä siskoni pyysi lapsenvahtihommiin, joten ei auttanut kun laittaa kello herättämään lauantaiaamuksi. Onnekseni lapsenvahtisessio oli lyhyt ja suhteellisen vaivaton ja sain siinä samalla vähän hyvää siskon valmistamaa makkarakeittoa, maistui kyllä.


Vein siskontyttäreet heidän ystävien syntymäpäiväjuhliin ja jatkoin itse siitä Kaemon treenikämpälle laittamaan rumpuni kuntoon ennen kuin muut bändin jäsenet saapuisivat paikalle, että saan rauhassa touhuilla ilman että tulee aivan liian ahdasta. Harjoitukse meni suhteellisen hyvin, ottaen huomioon että viime kerrasta on aikaa ja meillä oli myös uusi kaveri nimeltä Joonas trumpetissa.


Treenit hoidettiin alta nopeasti ja siirryttiin koko bändin voimin paikalliseen Prismaan ruokaostoksille illan kokkailuja varten. Olimme nimittäin vuokranneet illaksi kivan hirsimökin tuolta Kälviän maaseudulta. Mökin lisäksi olimme myös vuokranneet paljun jonka parkkeerasimme nätisti saunakodan viereen. Paikalle saavuttuamme bändin kokit Teemu ja Timo aloittivat ruoanvalmistuksen samalla kuin Antti ja Kimmo pitivät huolen että saadaan paljuun vettä ja että kyseinen vesi lämpenee, saunanpesäänkin laittoivat tulen. Me muut sitten vaan odoteltiin ruokaa.


Illan ateriana oli laadukkailla lihoilla täytety tortillat, oli muuten aivan tajuttoman hyvää! Ruoan jälkeen pelailtiin vähän seurapelejä ja odoteltiin että saunan sekä paljuveden lämpötila miellyttäisi. Kun lämpötilat olivat kohdillaan niin silloin se varsinainen nautinto vasta alkoi. Itselläni oli ensimmäinen kerta, kun olin moisessa lämmitetyssä paljussa ulkoilmassa ja olihan se vallan rentouttavaa. Taivas oli pilveetön, tähtiä täynnä ja täysikuu viimeisteli maisemat. Ilman lämpötila oli siinä kuuden ja kahdeksan plusasteen välimaastossa, eli sekin oli täydellistä.

Teemu ruoanlaiton parissa
Paljussa lilluttiin noin yhteen asti hyvinkin rentoutuneina ja jonka jälkeen luulin saavani hyvin unta, vaan en saanut. Sänkynäni toiminut vuodesohva oli erittäin epämukava, eikä tilannetta auttanut alkava migreenikohtaus. Muutaman tunnin yöunilla sitten kärvistelin aamupäivän mökiksiivouksen parissa. Kotia saavuttuani vietin loppupäivän sohvalla, makuuasennossa, oloani parannellen ja onneksi se iltaa kohden helpottikin.

Tänä aamuna kun sitten heräsin töihin, migreeni oli tullut takaisin, mutta helpotti töissä muutaamaa tuntia ennen kotiinlähtöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti