25 syyskuuta 2015

DJ Torspo goes limudisko.

Hei.

Vaikka tänään on ollut erittäin pitkä päivä ja väsy on kova, ajattelin lyhyesti kertoa mitä tänään puuhastelin töiden jälkeen.

Eräs ystäväni joka työskentelee nuorisotyöntekijänä kysyi jos voisin tulla tiskijukaksi diskoon, joka järjestetään eräässä paikallisessa nuorisokeskuksessa. Koska olen erittäin huono sanomaan ei, niin voitte arvata loput. Tänään sitten oli näytön paikka, tarkotuksena oli soittaa kaksi 90-minuuttista settiä. Ensimmäinen oli käsittääkseni 7-10 vuotiaille ja jälkimmäinen 10-13 vuotiaille. Suoraan töistä suunnistin nuorisokeskuksen tiloihin ja vaihdoin työvaatteet vähän illan tilaisuuteen sopvimmiksi ja söin pikaiesti jotain pientä.


Hermoilin koko eilisillan, että mitähän minä nyt soitan, itse kun olen aika pihalla nykyhiteistä ja mitä nykynuoriso kuuntelee, eteenkin näin nuoret. Ensimmäinen setti meni suhteellisen vaivattomasti, toivebiisejä tuli sen verran paljon, että ei tarvinut pitkään miettiä mitä soittaa ja sama mitä soitti, niin tanssilattialla oli vilkasta koko puolitoistatuntisen setin aikana. Ensimmäisen setin aikana oli 70 henkilöä, mikä oli mielestäni aika hyvin. Setin jälkeen seurasi puolen tunnin tauko, jolloinka yleisö vaihtui hieman vanhempaan.


Toinen setti olikin sitten hieman vaativampi, mutta selvisin lopulta kunnialla siitäkin. Kuten ensimmäisen setin aikana, myös tämän jälkimmäisen aikana tuli paljon toivebiisejä. Vähän piti kyllä sensuroida, eli jättää soittamatta, joitain ehdotuksia, ottaen huomioon että yleisö oli suhteellisen nuorta. Jälkimmäisessä diskossa oli 160 tanssijaa ja tanssilattia kuhisi kutakuinkin koko puolitoistatuntisen setin aikana.

Palautetta tuli paljon ja pelkästään hyvää, lämmitti kyllä tällaisen ikälopun rokkarin sydäntä. Taidan kyllä jatkossakin ottaa näitä pesejä vastaan, kunhan ei ole samaan aikaan kun on Hermes-ottelu, kuten tänään oli. No, nyt olen kyllä niin loppu pitkän työviikon ja vielä tämän diskon jäljiltä, että painun tästä pehkuihin. Nähdään taas; hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti