21 lokakuuta 2014

Se on Hermes: Tuplaviikonlopun jälkitunnelmat

Hei taas. Ehdittiinhän tässä kirjoittaa yksi postaus joka EI liittynyt jääkiekkoon ja nyt taas ollaan takaisin samaisessa aiheessa, noh, siitä kirjoittaa mistä on kiinnostunu; siksihän täällä enimmäkseen on jääkiekkoon ja musiikkiin liittyviä kirjoituksia, no mutta asiaan.

Kuluneena viikonloppuna oli Hermeksellä kaksi kotiottelua; lauantaina vastassa oli IPK Iisalmesta ja sunnuntaina BeWe TuusKi Tuusulasta. Lauantaisessa ottelussa minä olin tiskijukkana ja eräs uusi ystäväni Jukka.A, josta aiemmin kerroinkin, vietti syntymäpäivään kyseisenä päivänä ja sain käsiini joitain hänen lempibiisejään, jota sitten päätin soittaa ottelussa, varsin innoissaan Jukka oli tästä. Toisessa erässä käskin kuuluttajaa, Ossia, kuuluttamaan mainoksen yhteydessä pienen onnentoivotuksen DJ Torspolta ja sekös vasta lämmitti vastaanottajaa. Itse ottelu oli kyllä täydellinen Hermeksen osalta. Kaikilla osapuolilla oltiin parempia ja se näkyi myös lopputuloksessa, Hermeksen voittaessa ottelu lopulta lukemin 6-2.

Ossi (vas.) ja Petri joku vartti ennen ottelun alkua.
Sunnuntaina oli sitten minun vuoroni olla fanikatsomossa möykkäämässä kun serkkupoikani Petri otti asiakseen hoitaa ottelun musiikit. Minulla on pitkään tehnyt mieli tehdä jonkinmoinen Hermes-video joten päätin kuvata ottelun intron kun pelaajat luistelee jäälle ja ensimmäisen erän vähän pleksin takaa laitatilanteita videoida. En ole paljon vielä kyseisiä videoita tarkastellut, mut kai niistä jotain saa raavittua kasaan, jos ei niin kuvaan vielä jossain toisessakin pelissä sitten. Toiseen erään liityin sitten fanikatsomoon ja mikä tunnelma siellä olikin. 0-3 tappioasemasta noustiin 2-3:een kunnes sitten TuusKi rankaisi 2-4:ään. Se hetki kun Hermes löi homman tasoihin, 4-4:ään fanikatsomo räjähti. Mutta ilo oli lyhytaikainen, sillä noin 10 sekuntia siitä TuusKi kuittasi 4-5:een. Mutta sitten tapahtui mikä on mielestäni hienointa jääkiekossa, tai ainakin yksi niistä hienoimmista asioista, Hermes tasoitti 5-5:een noin 20 sekuntia ennen päätössummeria; jatkoaika odotti. Viiden minuutin jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua joten mentiin rangaistulaukauskilpailuun, jonka ikävä kyllä TuusKi vei nimiinsä, mutta yksi piste Hermekselle ja koska FPS (Forssa) hävisi oman sunnuntaipelinsä, niin Hermes kipusi pisteen lähemmäksi kärkisijaa.

Tyyntä myrskyn edellä.
Joten kaikenkaikkiaan hieno jääkiekkoviikonloppu. Harmillisesti minulta jää kaksi seuraavaa kotiottelua välistä, koska olen bändini, Kaemon, kanssa keikalla Turussa "Maata Näkyvissä" festivaaleilla. Sinä viikonloppuna (perjantaina 14.11. ja lauantaina 15.11.) on olttelut ja Petri hoitaa ne molemmat. Sitä seuraavana viikonloppuna on yksi ottelu ja sitten pääsee taas takaisin lätkätunnelmiin. Mutta toisaalta kiva päästä myös soittelemaan vähä keikkojakin, pitkästä aikaa.



 

Sarjataulukko viikonlopun jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti