25 lokakuuta 2014

Ei pysty, meil on taas lanit.

Hei rakkaat ystävät!

Antakaa anteeksi hiljaiseloni, mutta viikolla oon töiden jälkeen aika puhki että koomailen vaan sohvalla ja katon turhia televisio-ohjelmia. Mutta tässä kun nautin lauantai-aamustani päätin vaan lyhyesti kirjotella mitä täälläpäin on tapahtunut ja tulee tapahtumaan, näin päiväkirjaomaisesti. Kulunut viikko oli aika rutiininomainen, paitsi että maanantaina olin töiden sijasta tulityökurssilla ja läpäisin päivän päätteeksi tentin pistein 26/30 ja tulityökorttini pitäisi saapua postissa ensi viikolla. Torstaina meillä oli taas LANit muutaman ystävän kanssa täällä minun luonani ja se oli huisia. Pelailtiin sellaisia pelejä kun 'Postal', 'Medal of Honor: Allied Assault' ja 'Star Wars: Jedi Academy'. Odotan innolla seuraavia laneja, pieni nörtti minussa iloitsee.

Lanit keittiöpöydälläni...
Bändimeiningeissä tapahtuu myös. Ollaan tässä kuluneilla viikoilla vähän Kaemon kanssa reenailtu koska keikkaa on tulossa. Soitetaan Oulussa Oulu Gospelissa 1.11. ja nyt tulevana sunnuntaina meillä on kenraaliharjoitukset. On kyllä erittäin mukavaa päästä taas keikkoja soittamaan ja lavalle rumpujen taakse vähän groovailemaan bändin kanssa. On ollu kova hinku päästä keikkailemaan ja Marraskuussa meillä onkin kolme keikkaa Kaemon kanssa; 1.11 Oulu (Oulu gospel), 15.11. Turku (Maata Näkyvissä-festarit) ja 29.11. Huittisilla, se taitaa olla "oma" keikka, eikä mikään isompi tapahtuma. Kuvia ja videoita näistä on ihan varmasti luvassa joten "pysykää kanavalla".

Ei kai mulla sitten muuta kun että menen tästä tekemään itselleni vähän ruokaa ja alan nauttimaan viikonlopusta, tehkää tekin samoin.

Koitetaan pojat pärjätä,
- Torspo.T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti