05 lokakuuta 2014

Se on Hermes: Hermes - Ketterä (Jälkitunnelmat)

Mietin pitkään että odotanko huomiseen kunnes tän kirjotan, mut nyt on niin hyvä fiilis pelistä, että päätin kirjottaa vielä kun ottelu on tuoreessa muistissa. Kuten aikaisemmin mainitsin, serkkupoikani Petri oli tiskijukkana joten sain itse olla fanikatsomossa huutelemassa ja kannustamassa. Vastikään Kokkolaan muuttanut Jukka, johon olen ystävystynyt, oli myös tässäkin ottelussa ja hänestä ollaankin tekemässä kunnon Hermes-fania, ääntä kyllä kaverista lähti, joten sopi hyvin joukkoon. Tunnelma ottelussa oli hyvä, yleisöäkin oli vähän vajaa kuusisataa paikalla, mikä näin Suomisarjaotteluksi on kyllä erittäin hyvin.

Ottelu alkoi hyvin, ei ehtinyt edes minuuttia mennä, kun Hermes iski 1-0 taululle. Sitten kotijoukkue nukahti ja vajaa kaksi erää mentiin Ketterän vauhdissa. Ensin vieraat tasoittivat 10 minuutin kohdalla ja toisen erän alussa, myöskin alle minuutti pelattuna, Ketterä löi taululle 1-2 joka kesti erän loppuun saakka. Toisen erän loppuminuuteilla Hermeksellä oli pientä "momentumia"; yksi tolppalaukaus ja pari puolittaista läpiajoa, mutta ei. Kolmannessa erässä meno jatkui ja erän puolivälissä tuli kauan kaivattu tasoitus ja fanikatsomossa oli juhlat valmiina. Mietin että kuinka hienoa olisi tehdä ns. "pukukoppimaali" ja ottaa täydet kolme pinnaa ottelusta. No, kuinka ollakaan, vähän reilu kaksi minuuttia ennen erän loppua kotijoukkue taisteli taululle 3-2 lukemat ja tunnelma oli katossa. Lukemat säilyivät ottelun loppuun saakka ja näin erittäin tärkeät kolme pistettä jäi Kokkolaan. Nähdääksesi ottelun maalikoostevideon, klikkaa tästä, tai jos haluat kuunnella Hermes-pelaaja Ville Rajalan ottelunjälkeisen haastattelun, klikkaa tästä.

Ottelun päätyttyä parhaat pelaajat palkittiin ja halli tyhjenee
Ottelu oli kaikinpuolin täydellinen trilleri, joka tällä kertaa päätyi meidän eduksemme. Tällaiset takaa-ajovoitot ovat kyllä niitä parhaimpia. Tunnelma fanikatsomossa oli mitä mainioin ja oli niin hienoa olla osa sitä, nyt kun Petrin kans hoidetaan tätä hommaa kahdestaan. Odotan kyllä seuraavaa peliä kun olen taas sitten miksauspöydän takana ja saan soittaa musiikkia kiekkokansalle, mutta sitten odotan taas että pääsen yleisön puolelle. Aijettä, on tämä hienoa. Se on Hermes!