09 marraskuuta 2016

Pitkiä päiviä.

Tervehdys

Olis sitten aika taas istahtaa tähän hetkeksi ennenkuin siirryn sohvalle iltapalan ja The OC:n pariin.

Kuten moni teistä ehkä jo tietää, olen aloittanut saliurakan. Pyrin siitä pitämään mahdollisen matalaa profiilia, kuten myös koko painonpudotusprosessista. Tulosta on syntynyt ja se näkyy ja muutkin näkevät sen ja onhan se kiva kuulla muilta että näytän paremmalta. Mutta se syy miksi tähän ryhdyin ei ole muiden miellyttäminen, ei edes tyttöystäväni Maijun takia. Ei. 

Kesällä huomasin, ja paljon ennen sitäkin jopa, että olen erittäin hunossa kunnossa. Olin hengästynyt miltei koko ajan ja energiaa ei ollut mihinkään, ylipainoakin oli reilusti, toki on sitä vieläkin, mutta usean kilon vähemmän. Kesälomien jälkeen vaihdoin ruokavalion terveellisempään ja aloin liikkumaan. Isä kysyi mitä halusin syntymäpäivälahjaksi ja sanoin että kuntosalikortti olisi jotain sellaista mitä todella tarvitsisin, ja sellaisen myös sain. Nyt käyn vähintään kolmesti viikossa salilla, yleensä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaiaamuisin. Syy miksi perjantaina aamuisin, on se, että töiden jälkeen on kiva ottaa samantien viikonloppua vastaan ja joskus menen perjantaina suoraan töistä Seinäjoelle Maijun luo joten haluan sinne mahdollisimman nopeaan. Sitäpaitsi, olen huomannut että perjantait töissä menee paljon rattoisammin ja energisemmin. Tosin, joudun herämään vähän kuuden jälkeen ja kello seitemältä aamulla olen jo salilla ja yhdeksäksi töihin. Omistautumista. Motivaatiota.

Joten tiistai ja torstai jotka ovat lepopäiviäni, viikonlopun lisäksi, ainakin olivat. Nyt on tiistaisin ja torstaisin töiden jälkeen, klo 17-20 atk-kurssi töiden puolesta, Photoshop ja InDesign- kurssi jos ollaan tarkempia. Tosin sitä on vaan tämän viikon, ensiviikon ja sitä seuraava tiistai. Torstaisin käyn myös pelaamassa sählyä, mutta nyt sekin jää hetkeksi välistä. Eli ei se torstaikaan niin lepopäivä ole. No, voin niin paljon paremmin nykyään fyysisesti ja tämä kaikki vaikuttaa myös henkiseen hyvinvointiin. Tästä on hyvä jatkaa. Ehkä joskus kerron vähän lukuja, miten laihdutus on edennyt, mutta siihen asti saatte tyytyä tähän edellämainittuun infoon.

Koitetaan pojat ja tytöt pärjätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti