14 marraskuuta 2016

Laiskottelus maximus.

Heipä hei.

Viikonloppu on lusittu ja palattu on taas arkeen ja ensimmäinen työpäivä on jo takana. Viikonloppuni vietin Seinäjoella Maijun luona, kuinkas muutenkaan.

Perjantai meni töissä erittäin leppoisasti, oli sen verran hommia että päivä meni kuin siivillä. Salille en aamulla päässyt, kuten jo tiedätte. Töistä lähdin ajamaan kansanvaunullani kohti Seinäjokea aika tasan kello 17 ja saavuin Maijun asunnolle noin pari tuntia myöhemmin. Perjantai meni laiskotellessa ja saatiin me yksi elokuvakin katsottua, illan elokuvana toimi aina mahtava "On aika tappaa" (engl. "A time to kill"), ellet ole nähnyt, suosittelen!

Lauantaina päästiin sitten jo vähän uloskin. Käytiin eräässä Seinäjoella sijaitsevassa musiikkiliikkeesä jossa olen aina halunnut käydä, sen ohi kun olen lukuisia kertoja ajanut matkustaessani autolla Turku-Kokkola väliä. No, näin rumpalina olen vähän pettynyt, koska olihan se nyt selvästi kitaristeille suunnattu. Olihan siellä hienoja rumpusettejä, lompakossani ei vaan ollut tarpeeksi hienoja seteleitä; eli katsomiseksi jäin. Siitä jatkettiinkin SPR:n kirppikselle josta mukaan tarttui jotain pientä, siellä rahani riittivät vallan mainiosti. Loppuilta meni sitten kokkaillessa, elokuvia ja sarjoja katsellessa ja tietenkin laiskotellen. Sen verran rankka viikko oli takana, joten oli ihan mieluisaa vaan olla. Samalla kaavalla mentiin myös sunnuntaina. Viikonlopun päätti elokuva nimeltä "The usual suspects", joka on allekirjoittaneelta jostain syystä jäänyt vuosien saatossa näkemättä, joten piti vähän itseäni sivistää. Myöskään Maiju ei ollut kyseistä elokuvaa nähnyt. Elokuva oli loistava, senhän tietävät kaikki, koska me oltiin varmaan ainoat joille elokuva oli tuntematon.

Tänään olikin sitten aikainen herätys, nopea pakkaaminen ja aamupala Maijun seurassa jonka jälkeen hyppäsin autooni noin klo 06:45 ja kaasuttelin kohti Kokkolaa johon saavuin vähän ennen yhdeksää, eli ehdin ajoissa töihinkin. Töitten jälkeen piti mennä salille, mutta olin niin puhki että tulin suoraan kotia. Ehdin kotona olla vajaan tunnin kunnes iski salikuume ja eihän siinä sitten muu auttanut; pakkasin salikamat ja lähdin kävellen salille vähän hikoilemaan.

Iltapalan jälkeen istahdin tähän ja kohta olenkin jo menossa nukkumaan, että eipä mulla sitten muuta tällä kertaa. Koitetaan kaikki pärjätä. Tässä vielä muutama kuva viikonlopulta jotka nappasin Nikon D3300 järjestelmäkamerallani.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti