13 helmikuuta 2016

Kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Hyvää huomenta.

En ole hetkeen oikein kertonut kuulumisia täältä Kokkolan suunnilta, joten mikä sen parempi hetki kuin tämä rauhallinen lauantai-aamu, kun nyt muutenkin istun koneella, kuulokkeet korvilla ja kuuntelen mielestäni hyvää musiikkia.

Tämä viikonloppu on aika Kaemo-täytteinen, joten ajattelin siitä vähän kertoa lisää. Kuten tiedätte olen soittanut kyseisessä orkesterissa noin reilu parisen vuotta, mutta itse bändi perustettiin, käsittääkseni, jo armon vuonna 2005, joten reilut kymmenen vuotta on nyt bändillä takana. Mutta, ikävä kyllä se tulee päätökseen ensi viikonloppuna, kun Kaemo soittaa samaan aikaan 10v. juhlakonserttinsa ja jäähyväiskeikkansa. Olen kuitenkin erittäin innoissani siitä, että saan olla osana tätä karnevaalia ja soittaa rumpuja yhtyeen viimeisellä keikalla. Tänä viikonloppuna meillä siis on harjoitukset kyseistä konserttia varten, tänään viideltä ja huomenna aamupäivästä.

Itse konsertista on tulossa melkoinen reggaekarkelo jota ei kannata missata. Mutta, jos jostain syystä missaat kyseisen tapahtuman, älä hätäile, koska konsertti taltioidaan useamman videokameran voimin ja siitä tehdään livevideo youtubeen. Tuotannosta vastaa minä ja tästä tuleekin isoin videoprojektini tähän asti. Olen päättänyt viedä tämän videoharrastukseni seuraavalle tasolle ja aloittaa tosissaan tekemään videoita, en tiedä tarkkaan vielä mistä, mutta kyllä niitä aiheita ja tapahtumia tulee ihan lähitulevaisuudessa. Kaikki uudet videot teen myös uuden "tuotantoyhtiön" alla, josta lisää tuonnempana. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti