24 helmikuuta 2015

Top of the morning!

Hyvää huomenta rakkaat lukijat, ajattelin hieman tässä aamutuimaan, ennen töihin lähtöä vähän kirjotella kuulumisia ja sen sellaista.

Jos vaikka aloittaisin vähän työasiolla. Kyllä, olen edelleen työelämässä ja pidän työstäni erittäin paljon edelleen ja olen hyvin kiitollinen siitä. Eräs työntekijä jäi eläkkeelle ja en halua kuullostaa ilkeältä, mutta työilmapiiri parani ja minäkin olen päässyt teippauksen makuun ja oppinut paljon uutta, tämä eläkkeelle jäänyt mies kun ei paljon antanut minun teipata. Saan tehdä päiväduunia Kokkolassa ja työmatkakin on lyhyt. Nokialla kun olin töissä niin työmatkaa oli sellaiset kivat 50 kilometriä, suunta, Nokian tehdas kun sijaitsi Salossa ja itse asuin Turussa. Nokiallahan myös tehtiin vuorotyötä, sitä minulla ei ole lainkaan ikävä, toisaalta kyllä ikävöin Nokiatyökavereitani.

Nesteytys on ilmeisesti tärkeää salitreenin jälkeen?
Uskokaa tai älkää, ostin salikortin. Heti tuli mieleen josko tästä jo kirjoitin, mutta en jaksa alkaa selaamaan vanhoja postauksia. Tosiaan, ostin kymmenen kerran kortin Kokkolan urheilutalon kuntosalille, käyn siellä kahdesti viikossa, alustavasti maanantaisin ja keskiviikkoisin, mikä tarkoittaa että tänään on lepopäivä, eli siivouspäivä kotona, kun en sitä viikonloppuna saanut aikaiseksi. Muistattehan kun olin DJ-hommissa muutamassa salibandyottelussa? Sieltä palkkioksi sain lahjakortin Intersportiin, kävin sen vaihtamassa viime viikolla uusiin "salihousuihin", eli salisortseihin, joita aion kyllä kevään/kesän tullen käyttää myös ulkona lenkkeillessäni ja myös kun päätän palata salibandykentille.

TV-kuvauksista
Viikonlopusta puheenollen, olin lauantaina rummuttamassa kahdeksan laulua kahden eri musiikkiryhmän kanssa, joka videoitiin ja esitetään kai ihan televisiossa ensi kuussa, uskoakseni TV7:llä. Nettiin myös kyseiset vedot tulee ja laitan kyllä linkkiä sitten kun ne on julkaistu. Tarkempaa päivämäärää en tiedä. Muita soittohommia on kans tulossa. 7.-8.3 soitan rumpuja "Gospel Weekend" nimisessä tapahtumassa, johon saapuu Pohjois-Amerikasta laulaja nimeltä Ray Sidney. Tulee olemaan mielenkiintoista säestää kyseistä laulajaa rummuilla. Sitten on jotain muitakin tuurauskeikkoja ilmeisesti luvassa, joista en vielä paljoa lisätietoja ole saanut. Kaemo-rintamalla on tällä hetkellä hiljaista, yhtään keikkaa ei ole tällä hetkellä kalenterissa, mutta eiköhän niitäkin, toivottavasti, tule piakkoin lisää.

Ja sitten lopuksi vähän Hermes-uutisia. Kuten varmaan luitte viime kirjoituksestani, niin toissapäivänä järjestettiin hieno tapahtuma Kokkolan jäähallilla paikallisille lapsiperheille, tapahtuma oli erittäin onnistunut. Jos ette ole lukeneet kyseistä artikkeliä, klikatkaa tästä. Hermeksen runkosarja on tulossa päätökseen. Viimeinen ottelu pelataan lauantaina 28.2. Kalajoella, rakasta vihollista JHT:ta vastaan. Pelissä ei ole sen kummemmin panosta enään kun Hermes on jo varmistanut kolmannen sijan sarjataulukossa ja JHT:lla ei ole enää mahdollisuuksia nousta mukaan pudotuspeleihin, eli kahdeksan parhaan joukkoon. Hermeksen osalta pudotuspelit alkavat kotiottelulla ensi viikon keskiviikkona. Kyllä tätä on odotettu, playofkiekkoa Kokkolassa; toivottavasti ihmiset löytää halliin kannustamaan kotijoukkuetta. Se on Hermes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti