01 helmikuuta 2015

Kuulumisia.

Huomenta!

Hei vaan hei kaikki te rakkaat lukijat, jotka olette kuumeisesti odottaneet uutta postausta, no, tässä se nyt tulee. Pahoittelen viivästystä, mutta eipä täälläpäin kuitenkaan niin paljoa ole tapahtunut, mutta ajattelin nyt vaan pikaisesti kertoa kuulumisistani.

The Boondock Saints (1999)
Elämä täällä bluesin mekassa on sujunut aika normaaliin arkiseen tapaan; eli päivisin töissä ja töiden jälkeen niin väsynyt tekemään juurikaan mitään, paitsi sohvalla rötväämistä. Mutta tuli tuossa alkuviikosta katsottua aivan mahtava elokuva, elokuva jota on paljon hehkutettu ja käsittääkseni on ihan kulttistatuksenkin omaava tekele, kyseessä on vuonna 1999 valmistunut "The Boondock Saints". Olin liian pitkään viivyttänyt tämän elokuvan katsomista, mutta sanottakkoon näin että se oli kyllä odottamisen arvoinen pätkä. Pitää kyllä vilkaista se uusiksi suhteellisen pian. Elokuvasta on myös, vähemmälle suosiolle jäänyt, jatko-osa joka myös olisi tarkoitus katsoa, vaikka jotkut väittävätkin ettei kannata, mutta haluan silti nähdä, ihan mielenkiinnosta, on siinä sentään samat päähenkilöt ja näyttelijät kuin ensimmäisessä.

Sitten vähän Kaemo uutisia. Meillä on tässä ensiviikolla pari keikkaa tulossa ja kuten arvata saattaa, olen hyvin innoissani asiasta. Vielä enemmän sen takia, että saan tuoda paikalle minun aivan mahtavat, itsemaalatut, reggaerummut. Molemmat keikat ovat Haapavedellä, olisikos noin 140 kilometriä täältä Kokkolasta. Perjantain keikka on päivällä jollain koululla, joten en oo perjantaina töissä, vaan oon sen ottanut vapaaksi, luonnollisesti. Lauantain keikka on kello 19 illalla Jokigospel nimisessä tapahtumassa, tämä keikka tapahtuu Haapaveden liikuntahallilla. Tapahtuma alkaa kello 17 ja kustantaa 10€, että tervetuloa vaan jos satut olemaan mestoilla niinsanotusti. Treenit keikkaa varten pidettiin viimeviikon lauantaina ja kenraalit on tulevana torstai-iltana ja sitten seuraavana päivänä lähdetäänkin jo matkaan heti aamusta. Onneksi ajo ei ole pitkä ja lauantaina ehtii vielä ihan ihmisten aikoihin takaisin kotia.

Kuten kaikki tiedätte, olen Hermeksen kotiottelu-DJ, tai siis tänä vuonnahan ollaan serkkupojan, Petrin, kanssa oltu 50/50 niissä hommissa. Mutta viime viikon Sunnuntaina olin DJ:nä neljässä salibandyottelussa Kälviän vapaa-ajantalolla, jossa pelattiin 5 div. sarjaotteluita. Eräs tuttavani, joka pelaa Kälviän Tarmossa, pyysi minua tähän pestiin ja mukavaahan se oli, palkkioksi sain lahjakortin Intersportiin, joten ei huono ollenkaan. Viimeksi kun kyseisessä salissa olin, niin oltiin Kaemon kanssa keikalla.

IMMANUEL Kokkolan Länsipuiston koululla
Toissapäivänä  suuren suosion saavuttanut suomalainen JA suomenkielinen kristillinen hiphopyhtye nimeltä Immanuel oli Kokkolassa keikalla ja päätin tietenkin mennä paikalle, eli Länsipuiston koululle, todistamaan tämän. Keikka oli ihan ok, tunsin vaan itseni hyvin vanhaksi siellä ja olinkin koko keikan salin taka-osassa muutaman kaverin kanssa. Kävin edessä nappaamassa puhelimellani yhden kuvan, koska pitihän mun saada kuva, ja todiste, instagramiin, hei daa! Keikan jälkeen mukaan tarttui varsin tyylikäs ja kesäinen IMBOYS snapback josta tulee varmasti kesän ykköspäähine. Kesää odotellessa.

"Helmikuu on kuukausista pisin,
vaikka siinä on vähiten päiviä." 

- Kätyrit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti