17 tammikuuta 2017

KAEMO10

Iltaa!

Ajattelin pikaisesti kirjoittaa vähän uutisia, videotuotannollisia uutisia. Kuten ehkä muistatte, vaikutin lyhyen hetken Kaemo nimisessä reggaeorkesterissa ja Helmikuussa bändi päätti pistää pillit pussiin niinsanotusti kymmenen vuoden olemassaolon jälkeen, joista minä olin bändissä ehkä pari viimeistä vuotta. Eli Helmikuussa oli sitten viimeisen keikan, jäähyväiskeikan, aika ja koska videoiden tuottaminen on ollut pitkäaikainen harrastukseni, päätin viedä homman vähän isompiin sfääreihin ja palkkasin pari videokuvaajaa ja äänetkin äänitettiin erikseen, miksattiin ja liitin ne sitten videoon ja siitä tuli KAEMO10- niminen konserttitaltiointi, mikä näkee päivänvalon torstaina ja sen tulette ihan varmasti näkemään täällä blogissani sekä sosiaalisessa mediassa. Toivon vaan, että se leviää Kaemo fanien tietoisuuteen ympäri Suomea.

Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen, se näyttää osittain jopa tosi ammattimaiselta ja kuulostaa siltä myös, kiitos basistimme Joonan, joka siis miksasi ääniraidat. Koko konsertti ei päätynyt viralliseen julkaisuun kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, ettei kukaan jaksa katsoa vajaata kahden tunnin konserttia koneen ääressä, taino ehkä minä, mutta siinäpä se. Ja toinen syy oli se, että otettiin parhaiten onnistuneet biisit, soitannollisesti siis, videolle. En paljasta monta laulua lopulliseen videoon päätyi, mutta uskoisin että tarpeeksi. Kuka tietää, ehkä joku päivä julkaisen "ohjaajan version", missä on sitten koko konsertti kokonaisuudessaan.

Mutta pitäkää silmänne auki, torstaina se tulee ulos, elämäni tähän asti suurin ja kunnianhimoisin videoprojekti ja olen siitä todella ylpeä!



2 kommenttia:

  1. Kiitos, tästä näet koko konsertin https://www.youtube.com/watch?v=kYa73FScxXM

    VastaaPoista