14 tammikuuta 2017

ELÄMÄNI SOITTOLISTA: JOULUKUU 2016

Hyvää huomenta!

On tullu aika käydä läpi mitä Joulukuun musiikinkuunteluni piti sisällään. Last.fm kerää talteen noin 98% musiikinkuunteluistani joten sen kokoama data on kyllä niin lähellä totuutta. Joten eiköhön vilkaista mitä viime kuussa tuli kuunneltua.

Joulukuun kuunnelluin artisti oli, jo toista kuukautta putkeen, countrylegenda Dale Watson. Toisella sijalla sentään on uusi tulokas, nimittäin The Weekend. Ei ihan sitä mun lempimusiikkia, mutta tietyssä mielentilassa tuollainenkin menee ja turha sitä kieltämään "Starboy" on kyllä kova biisi, samoin samalta albumilta löytyvä kappale "Party monster" (piti kyseinen kappale laittaa näin lauantaiaamun jumitukseen laittaa soimaan). Kolmossijalla on sitten kotimainen kristillinen hiphopkollektiivi Immanuel jota olen enimmäkseen salilla kuunnellut, jotenkin toimii hyvänä motivaatiomusiikkina.

Albumipuolella on sama kaksikko kärjessä; ensimmäisellä sijalla Dale Watsonin livealbumi "Live at Big T's" ja kakkosena The Weekendin "Starboy". Kolmas sija kuuluu myös herra Watsonille, mutta nelossijalla on itselleni suhteellisen uusi tuttavuus, bändi nimeltä Trees of Eternity levyllään "Hour of the nightingale". Levy on loistavaa fiilistelyä ja sopii myöhäiseen ja aikaiseen autoiluun, kuten viimeksi kun Seinäjoelta ajoin Kokkolaan ennen auringonnousua kuuntelin viimeksi tätä levyä. Jotenkin tulee mieleen ruotsalaisyhtye Katatonia tästä. Mainittakoon vielä, että kuudennelle sijalle ylsi Immanuel albumillaan "Kilosanomaa". Ja mitä kappaleisiin tulee, Joulukuun ykkönen oli The weekendin "Party monster", yllätys. Toiselle sijalle löysi kasariklassikko "Caribbean queen" artistina Billy Ocean.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti