22 tammikuuta 2017

HIP-HOP 'TILL YOU DROP

Huomentapäivää.

Taas sama virsi; pitää alkaa kirjottaan useemmin tätä blogia, en sano siitä sen enempää nyt.

Eilen olin taas pitkästä aikaa soittokeikalla, tällä kertaa Toholammilla ja tuurauskeikka. Paikallinen rap-artisti TuomasMikael soittaa keikkoja usein livebändin kanssa ja tällä kertaa hänen vakiorumpalinsa, serkkupoikani Petri, ei päässyt paikalle joten saivat tilalle minut, oliko se sitten hyvä vai huono asia, tiedähäntä. Tämä keikka tuli itselleni vähän yllättäen ja ehdittiin vain kerran harjoittelemaan, keskiviikkona aikaisemmin tällä viikolla. Tietenkin eilen soundcheckissä ehdittiin vähän kans katsoa juttuja, mutta ei mitenkään perusteellisesti.

Bändissä soittaa myös muita serkkujani, Petrin veljekset Mika ja Pasi, jotka eilen toki olivat matkassa mukana ja Tuomaksen vakio-DJ, DJ-221. Lähdettiinkin Kokkolasta Toholammille päin tuossa kolmen aikaan päivällä ja perille saavuttuamme saimmekin heti hoitaa soundcheckin pois alta ja sitten saimmekin jo herkullista kotiruokaa, se maistuu aina keikkahommissa, joten iso kiitos henkilöstölle Toholammin seurakuntatalolla. Eikä sen jälkeen tarvinut pitkään odottaa kunnes olikin meidän aika soittaa, soittoaika oli klo 18.

Itse setti meni alkukankeukeuksien jälkeen hyvin loppua kohden, puhun tässä siis omasta soitostani. Onneksi otin kunnon rumpukuulokkeet mukaan, niin kuulin biitin kunnolla koko ajan ja oli helppoa soittaa mukana. Keikan jälkeen pakattiin soittimet suhteellisen nopeasti takas autoon ja kiidätettiin takaisin kohti Kokkolaa. Konsertti jatkui vielä Toholammilla jossa oli vielä esiintyjinä KLS ja legendaarinen Pro Fide, niitä ei kuitenkaan jääty kuuntelemaan.

Tässä vielä video jonka nopeasti editoin eilen illalla. Videossa illan kaksi viimeistä kappaletta ja älkää unohtako tsekata facebook.com/torspofilms.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti