15 joulukuuta 2014

Oppisopimus.

Iltaa!

Moi kaikki ystäväni jotka tätä lukevat, teitä ei kyllä montaa taida olla, mutta ei se mitään, omaksi ilokseni tätä lähinnä kirjoitan.

Duunari-Torspo
Ajattelin vain vähän lyhyesti päivitellä mitä tännepäin kuuluu. Työsuhteeni on nyt edennyt siihen pisteeseen, että tämä työharjoittelu, Rekrykoulutus nimeltään, on tulossa päätökseen tämän viikon perjantaina ja alustavasti ensi viikon maanantaista alkaisi sitten kahden vuoden Oppisopimus, tai näin ainakin toivon, että saataisiin kaikki byrokraattiset toimenpiteet hoidettua, positiivisia kokemuksia tästä ei ole montaa, mutta ainahan joku/jokin voi yllättää kivasti. Muuten olen kyllä viihtynyt työssäni kovasti. On mukavaa kun on saanut taas vähän rutiinia arkeen ja viikonloput oikeasti tuntuu viikonlopuilta. Työttömänä pitkään ollessa viikonloput ei tuntuneet niin erikoisilta, nyt "raskaan" työviikon jälkeen oppii nauttimaan muutamasta vapaapäivästä, tosin ensiviikolla niitä vapaita onkin vähän enemmän kun on Joulu ja kaikkea sitä.

Bändirintamalla on loppuvuoden hiljaista. Marraskuu olikin aika kiireistä bänditouhun merkeissä, joka sitten huipentui LIONS keikkaan Turussa itsenäisyyspäivänä, mutta siitä olettekin saaneet lukea varsin eeppisen postauksen. Toivottavasti ensi vuonna saisi taas keikkailla ja puuhailla musiikin parissa yhä tiheämpään tahtiin. Tarkoitus olisi myös alkaa vähän työstämään omaa materiaaliakin, siitä en tässä vaiheessa kerro sen enempää, lisää tuonnempana, kun jotain oikeasti on alkanut tapahtumaan.

Eipä mulla kai tässä sitten muuta kuin että nähdään taas ensi kerralla. Seuraava blogipostausaihe onkin jo minulla valmiiksi mietittynä joten sen naputtelen tänne hyvin todennäköisesti torstaina, huomiselle ja keskiviikolle kun on jo työpäivänjälkeistä ohjelmaa suunniteltuna. Mutta nähdään taas ensi kerralla. Hei vaan hei.

Koitetaan pojat pärjätä,
- Torspo T. Tuhoaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti