14 helmikuuta 2017

PELI ON RAAKAA

Iltaa.

Iltaa rakkaat ystävät ja tuntemattomat ohikulkijat. Ajattelin istua hetkeksi alas tähän koneen äärelle ennen iltapalaa ja illan elokuvaa, mitä en vielä ole päättänyt; Netflix-syndrooma.

Tulin just kotia salilta ja ennenkuin alan iltapalaa tekemään, ajattelin vähän kertoa mitä tässä viimeaikoina puuhaillut, töiden ja salin lisäksi. Kuten tiedätte, julkaisin ensimmäisen kunnon videoprojektini KAEMO10 tuossa noin kuukausi sitten ja nyt olen tässä sivussa työstänyt toista kunnon tuotosta ja nyt aion siitä teillekin kertoa.

Nimittäin, olen tekemässä dokumenttielokuvaa paikallisesta jääkiekkojoukkueesta nimeltään Raakapeli HC ja heidän kevätkaudestaan firmaliigassa. En vielä tiedä miltä lopputulos tulee näyttämään, mutta ainakin kunninanhimoisesti teen, näin lätkäfani kun olen. Olen ollut mukana otteluissa kuvaamassa sekä vaihtoaitiossa että pukuhuoneessa, taltioimassa tunnelmaa. Pelaajahaastatteluja olisi myös tarkoitus alkaa piakkoin tekemään. Ensi viikon maanantaina on kauden päätösottelu ja on sanomattakin selvää että olen siellä paikalla. Ensimmäinen teaser on tästä dokumentista julkaistu ja sen näkee klikkaamalla tästä. Kerron tästä projektista lisää kun jotain uutta tapahtuu.

Videoprojekteista puheenollen, olen myös aloittanut viikottaisen vlogini. Kuvaan joka päivä jotain pientä älypuhelimellani, Huawei P9 lite, ja koostan siitä joka viikko pienen koostevideon taustamusiikine kera, en siis puhu kameralle, ainakaan vielä. Tein itseasiassa joulukuussa vlogi- jakson missä puhuin kameralle ja kuvastin viikonlopun menoja ja se oli YouTubessa ehkä päivän julkisena, jonka jälkeen sen sitten poistin sieltä sekä koneeltani. Ei ole ihan vielä sen aika, nämä koostevideot saa toimia tähän hätään. En usko että niitä kukaan kuitenkaan katso, mutta jos kuitenkin kiinnostaa, klikkaa tästä nähdääksesi viimeisimmän jakson, tosin huomenna tulee uusi jakso, kuten tulee joka keskiviikko. Ja jos haluat tutustua "tuotantoyhtiööni" jonka nimesin nerokkaasti Torspofilms, voit seurata facebookissa ja youtubessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti