16 helmikuuta 2017

ELÄMÄNI SOITTOLISTA: TAMMIKUU 2017

Iltaa!

On aika palata ajassa ihan vähän taaksepäin ja tutkailla vähän mitkä artistit, levyt ja kappaleet dominoivat soittolistojani viime kuussa.

Kuustosen Mikko.
Artistien ykkösenä siintää tuore Vain Elämää- tähti Mikko Kuustonen. Tosin innostukseni kuunnella häntä ei johdu kyseisestä televisio-ohjelmasta, en edes juurikaan katso sitä. Taisin vaan törmätä Kummelin sketsiin Mikko Kuustosesta ja teki mieli kuunnella. Kuustosen albumi "Abrakadabra" on itselleni se tärkein miehen tuotannosta. Isältäni löytyy se levyhyllystä ja sitä tuli pikkupoikana paljon kuunneltua ja edelleenkin toimii. Olen vain nyt vanhemmalla iällä alkanut kuuntelemaan myös muita Mikon soololevyjä.

Hyvänä kakkossijalla artistilistalla on uuden albuminsa "Afterlife" julkaissut, myöskin kotimainen, Disco Ensemble, ja jotenkin tuntuu että kuluvan kuukauden aikana kyseinen orkesteri pysyy aika korkealla listalla. Sen verran kova lätty on kuitenkin kyseessä. Siitä sopivasti päästäänkin kuukauden kuunnelluimpaan levyyn, mikä ei tule yhtään minulle yllätyksenä. Se nimittäin on just edellämainittu "Afterlife". Albumilistan kakkossijalla majailee kasarivaikutteinen pop-yhtye GUNSHIP nimikkoalbumillaan. Järjettömän hyvää autoilumusiikkia tämä, eteenkin jos on ulkona vähän hämärää tai pimeää. Levyn avausraita "The mountain" on kyllä järisyttävän kova ja kun ensimmäisen kuulin, ajaessani pimeässä, sain heti kylmiä väreitä.

Kuukauden kuunnelluin kappale on Mikko Kuustosen "Jään Sisälle". Joka on tämänhetkinen suosikkikappaleeni herralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti