21 tammikuuta 2016

Fresh new ink.

Moi

Tästä tulee erittäin pikainen päivitys, mutta kun nyt satun olemaan koneella ja inspiraatiota kirjoittaa on jonkinverran. Lupasinhan edellisessä kirjoituksessa palata asiaan mahdollisimman pian, joten tämä on nyt se hetki.

Viime sunnuntaina kävin siis taas tatuointiliikkeessä, en vaan katselemassa, ihastelemassa tai edes varaamassa aikaa, tai no, tein minä senkin. Ihooni hakattiin uusi tatuointi. Tällä kertaa minulla oli Maiju mukanani, joka toimi henkisenä tukena ja hoiti hommansa varsin mallikkaasti.

Kerroin ehkä kun viimeksi otin tautointia että suunnitteilla olisi ns. "bändihiha", joten se sai nyt jatkoa. Bändi joka on nyt ikuistettuna vasemmassa käsivarressani on suuren vaikutuksen vuosien ajan tehnyt Yhdysvaltalaisyhtye TOOL ja tämän kirjoituksen lopussa on siitä sitten kuva, joka otettiin heti sen valmistuttua, koska tällä hetkellä se on paranemisvaiheessa ja ei näytä vielä niin imartelevalta, mutta odottakaapas vain.

Kuten viime tatuointipostauksessani ilmaisin, olen jo vuosia halunnut tatuointeja, mutta liikaa murehtinut muiden mielipiteitä ja reaktioita, enään mua ei moinen jaksa kiinnostaa, tai toki kiinnostaa, mutta ei vaikuta päätöksentekoon. Että ihan vain tiedoksi, lisää tatuointeja on tulossa. Kuten aiemmin sanoin, uusi aika on varattuna ja tiedän jo mitä tulee ihon alle, mutta sen te näette vasta sitten. 

Rauhaa ja rakkautta,
- Torspo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti