15 maaliskuuta 2015

Can you hear the LIONS roar?

Päivää!

Tervehdys taas, ajattelin näin Sunnuntain kunniaksi istahtaa tähän hetkeksi kertomaan vähän bändiuutisia. Kuten varmaan tiedätte, minulla on Turussa pieni sivuprojekti, bändi, LIONS nimeltään. Tehtiin tuossa viime vuoden Helmikuun kylmillä viikonlopun yli debyyttiäänitteemme "Avoir le mal de quelqu'un", jonka voi muuten käydä lataamassa ilmaiseksi osoitteesta http://thankyoulions.bandcamp.com/. Levy siis tehtiin viikonlopun aikana, biisit sovitettiin valmiiksi ja harjoiteltiin perjantaina ja lauantaina, kun sitten sunnuntaina äänitettiin levy kutakuinkin livenä sisään mainiossa studiossa nimeltään V.R. Studio jota pyörittää Jussi Vuola. Kyseistä studiota on käytetty myös The voice of Finland-ohjelmassa.

Alunperin meidän piti vaan julkaista tuo yksi julkaisu eikä soittaa keikkoja, mutta Joulukuussa soitettiin itsenäisyypäivänä keikka Turussa ja heti keikan jälkeen tuli bändissä sellainen kollektiivinen fiilis, että eihän tämä voi tähän jäädä. Joten nyt ollaan studio varattu pääsiäisviikonlopulle jolloinka nauhoitetaan x määrä biisejä, niin monta kun saadaan tehtyä. Torstai, perjantai ja lauantai menevät treenikämpällä hittejä luoden ja timantteja hioen, kun sitten taas sunnuntai ja maanantai puolestaan ovat varattu äänityksille. 

Olen erittäin innoissani tästä pienestä etelänlomasta. Turkua on ikävä ja eteenkin rikoskumppaneitani LIONS-yhtyeessä. Onhan tietenkin Turussa sitten muitakin ystäviä ketä täytyy tavata.  Mutta, tähän loppuun jätän teille videolinkin, pieni maistiainen siitä mitä LIONSin viime studiovisiitillä tapahtui, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti